Medlemmer i restance kan ikke sættes på holdkortet

restance

Medlemmer i restance kan ikke sættes på holdkortet

Restance eller ingen spillercertifikat

Medlemmer, som er i restance, eller som ikke har et gyldigt spiller‐certifikat, ikke kunne vælges i kampklar. Hvilket betyder, at de ikke kan spille kamp. Udfyldes holdkortet i kampklar forkert, vil klubben i værste tilfælde kunne straffes med bøde fra JBU/DBU og vil spilleren kunne få karantæne.

Baggrund

Vi har desværre haft en del restance, og da kontingentet er en vigtig del af en frivillig forenings eksistensgrundlag, vil vi gerne have nedbragt kontingentrestancerne. Her håber vi dette, tiltag kan hjælpe os.

Uddybning

Indledningsvis vil medlemmer, som lige har indmeldt sig og ikke har modtaget et girokort ikke være spærret. Dette sker, først når de har modtaget et girokort, og vi er 5 dage efter forfaldsdato(Sidste betalingsdato)

Der er kørt kontingentkørsel den 17.7.2018 med forfaldsdato den 7.8.2018. Medlemmer med ikke betalt, kontingent vil blive spærret den 13.8.2018.

Alle medlemmer, som har indmeldt sig efter 17.7.2018, vil blive opkrævet kontingent den 20.8.18 med forfaldsdato den 4.9.2018.

Tilmelding til PBS

Med en betalingsservice-aftale overfører Nets fast det beløb, regningen lyder på, til betaling af f.eks. kontingent.

Du kan oprette en ny betalingsservice-aftale i netbanken.

Betalingsinfo når du tilmelder en betaling til BetalingsService skal du udfylde:
    NETS nr.(PBS nr.)             : 00762059
    Deb.gr.nr.                         : 00001
    Kundenr/medlemsnr.    : 000000000000xxxx
(hvor xxxx udskiftes med dit medlemsnr. som står oplyst på giro kortet.)
De tre/fire numre fremgår af dit indbetalingskort.

Spørgsmål

Alternativt kan du få dem oplyst ved at kontakte medlems funktionen

Del på pinterest
Del på skype