Medlemmer i restance kan ikke sættes på holdkortet

medlem kontingent

Medlemmer i restance eller uden spiller -certifikat

Fra efterårssæsonens start vil medlemmer, som er i restance, eller som ikke har et gyldigt spiller‐certifikat, ikke kunne vælges i kampklar. Hvilket betyder, at de ikke kan spille kamp. Udfyldes holdkortet i kampklar forkert, vil klubben i værste tilfælde kunne straffes med bøde fra JBU/DBU og vil spilleren kunne få karantæne.

Baggrund

Vi har desværre haft en del restance, og da kontingentet er en vigtig del af en frivillig forenings eksistensgrundlag, vil vi gerne have nedbragt kontingentrestancerne. Her håber vi dette, tiltag kan hjælpe os.

Uddybning

Indledningsvis vil medlemmer, som lige har indmeldt sig og ikke har modtaget et girokort ikke være spærret. Dette sker, først når de har modtaget et girokort, og vi er 5 dage efter forfaldsdato(Sidste betalingsdato)

Der er kørt kontingentkørsel den 17.7.2018 med forfaldsdato den 7.8.2018. Medlemmer med ikke betalt, kontingent vil blive spærret den 13.8.2018.

Alle medlemmer, som har indmeldt sig efter 17.7.2018, vil blive opkrævet kontingent den 20.8.18 med forfaldsdato den 5.9.2018.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig