Milepæl for VBs undgom!

Mange klubber kæmper en brav kamp for at uddanne og rekruttere dygtige trænere til ungdomsårgangene. Der er nemlig ikke lige så mange trænere som der er hold. Og at uddanne en frivillig trænere internt i klubben til at nå et højt niveau tager ofte mere end 5 år.

I VB gør vi et ihærdigt forsøg for at uddanne vores egne spillere til også en dag at blive trænere. Intet mindre end 10 drenge og piger fra ungdomsholdene er selv trænere én gang i ugen på børnehold. Og ligeledes tør vi også bruge midler på at uddanne de trænere der er kommet til VB gennem årene. Senest har vi med tilkomsten af @Coachmeldgaard lavet aftale om DBU A-licens og intet mindre end 9 trænere forventes at starte eller fortsætte DBU B-træneruddannelsen.

Næste milepæl er, at ALLE forældretrænere og assistenter som minimum har én fodbold-faglig uddannelse bag sig.
– Og det er her vores sponsorer kan bidrage! Det kræver nemlig kroner og øre at uddanne trænere.

Kender I en sponsor der vil investere i VB, som VB investerer i dens trænere?

Ingen begivenheder fundet