Modtager af Svend Aaens mindepokal

Svend Aaens Mindepokal er indstiftet 22. november 1985 af forhenværende æresmedlem, Svend Aaen. Pokalen gives til en person i én af VB’s støtteforeninger, eller til en af støtte­foreningerne samlet, der gennem flere år har ydet en særlig indsats i en af støtteforeningerne.

Indstilling:
Årets modtager af Svend Aaens minde pokal er en person, der i nolge år, har holdt sig lidt i baggrunden. Han stiller altid op, hvis han bliver spurgt og er ikke uvildig i hjælp med afvikling af generalforsamlinger eller hjælp med opstilling af støtteforeningernes økonomi.

Da der blev et akut behov for hjælp i spareforeningen trådte han til og har været et stort aktivt i lukningen af spareforeningen. I år er han valgt til bestyrelsen for initiativforening og er bindeled mellem Vb og initativ foreningen.

Modtager:
Thomas Østergaard

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig