Modtager af Svend Aaens mindepokal

Svend Aaens Mindepokal er indstiftet 22. november 1985 af forhenværende æresmedlem, Svend Aaen. Pokalen gives til en person i én af VB’s støtteforeninger, eller til en af støtte­foreningerne samlet, der gennem flere år har ydet en særlig indsats i en af støtteforeningerne.

Indstilling:
Årets modtager af Svend Aaens minde pokal er en person, der i nolge år, har holdt sig lidt i baggrunden. Han stiller altid op, hvis han bliver spurgt og er ikke uvildig i hjælp med afvikling af generalforsamlinger eller hjælp med opstilling af støtteforeningernes økonomi.

Da der blev et akut behov for hjælp i spareforeningen trådte han til og har været et stort aktivt i lukningen af spareforeningen. I år er han valgt til bestyrelsen for initiativforening og er bindeled mellem Vb og initativ foreningen.

Modtager:
Thomas Østergaard