Modtager af velfærdspokalen 2018

Velfærdspokalen blev indstiftet i 1994 af AC-radio, Boulevarden, Aalborg. Pokalen gives til en spiller, træner eller leder, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats på tværs i klubben, sportsligt såvel som kommercielt eller socialt.

Indstilling:
Årets velfærdspokal skal gå til tre herrer der tør gå forrest med initiativ. De tre er typerne der ser muligheder i problemerne som de alle selv har oplevet som forældre.

Før hen har det været sådan, at når et barn starter til fodbold som U6-spiller med sine forældre, var vi ikke sikre på om der var en af forældrene der vil forbarme sig og tage ansvaret som træner. Den problematik har de tre nominerede arbejdet ihærdigt på at løse.

Deres initiativ blev døbt “Velkommen-i-VB”.

Gennem efterårssæsonen har de tre selv stået som frivillige trænere mens hele 7 af ungdomsafdelingens egne spillere har stået som hjælpetrænere. Alt sammen nøje koordineret med en vagtplan.

I har alle 10 formået at skabe en god velkomst for både børn og forældre. Børnene elsker at lege med deres nye unge rollemodeller og forældrene kan få bedre tid og overskud til at være frivillige på anden vis end som trænere.

“Velkommen-i-VB” initiativet er også med til at skabe et bæredygtigt grundlag for den fremtidige interne trænerrekruttering.

Modtagere:
Lars Alkert, Esben Hjuler og Lars Lilholt