Og pengene går til..

I 2019 var Vejgaard Boldspilklub så heldige at blive nomineret til Den Nordjyske Idrætspris. Med nomineringen fulgte 10.000 kr som I har kunnet komme med bud på hvad skal gå til. Vi har fået rigtig mange gode bud og tak for det! 🙂

I år har Vejgaard Boldspilklub 95 års jubilæum, som fejres d. 11.november 2020 med reception.

Det betyder også at allerede om 5 år skal den helt store fest skydes igang, når klubben fylder 100 år.
De 10.000 kr vil blive sat til side på en konto, som skal gå til netop denne fejring. Det vil her blive et udvalg, der kommer til at beslutte hvordan pengene skal bruges til fejringen. Udvalget er endnu ikke nedsat, men har du lyst til at være en del af udvalget eller har du gode ideer og råd til, hvordan vi får fejret Vejgaard Boldspilklub på bedste vis, kan du skrive til Forretningsudvalget på mail: fu@vejgaard-bk.dk.

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom