Omklædningsrummene kan ikke benyttes til træninger

• Klubben
  • Omklædningsrummene kan ikke benyttes til træninger
Fra på mandag d. 24.august 2020 er det ikke længere muligt at klæde om i omklædningsrummene i forbindelse med træninger.
Beslutningen er truffet af Forretningsudvalget i samråd med inspektør Jan Bay og kommer som følge af den stigende smittespredning i covid-19. Der er med stigningen i smittespredningen igen lidt strammere krav til særligt rengøring og det er ikke muligt for vores inspektør at overholde retningslinjerne ift den hyppigere rengøring af omklædningsrummene(skal gøres efter hvert hold), hvis de fortsat bruges til træninger.Omklædningsrummene vil fortsat være tilgængelige til kampe og alle øvrige lokaler i klubhuset er fortsat tilgængelige. Dvs der kan fortsat benyttes skabe, toiletter osv.

Som sagt gør dette sig gældende fra på mandag, men har man mulighed for at få det meldt ud til sine spillere, så det kan træde kraft allerede fra nu i resten af denne uge, vil det være helt perfekt :)Når omklædningsrummene igen bliver tilgængelige til træning, vil der komme en melding om det.

På vegne af Forretningsudvalget i VB
Gitte Holt