Opdatering CORONAVIRUS

Hej Alle

Som alle andre følger vi i Vejgaard Boldspilklub´s ledelse også situationen omkring Covid-19 tæt og følger de retningslinjer som kommer fra DIF og DGI. Helt naturligt er disse retningslinjer i tråd med myndighedernes nyeste råd og retningslinjer. Derfor kommer det nok heller ikke som den store overraskelse oven på Statsministerens tale i går d. 23.marts 2020, at Vejgaard Boldspilklub er lukket ned til og med mandag d. 13.april. Der gælder de samme vilkår som tidligere meldt ud.

Er man i tvivl om forholdsregler og anbefalinger ift hvordan man bedst ses færdes i denne tid, er her link til DIF hvor de har samlet al information: www.dif.dk/corona

Hvordan det bliver med hele opstarten, turneringer osv. er på dette tidspunkt umuligt at spå om, det kommer helt an på udviklingen i samfundet og myndighedernes udmeldinger. Så snart vi ved mere, vil i blive informeret.

Vi håber snarest at få lov at komme på banerne igen, men indtil da må vi væbne os med tålmodighed.

På vegne af Forretningsudvalget i VB
Gitte Holt, kommunikationsansvarlig