På Vejgaard Torv fik de ”blå mænd” af juletræssælgere i dag besøg af Spar Nord

• Klubben
  • På Vejgaard Torv fik de ”blå mænd” af juletræssælgere i dag besøg af Spar Nord

Lige overfor Spar Nord på Vejgaard Torv fik de ”blå mænd” af juletræssælgere i dag besøg af Spar Nord med en tidlig julegave. De frivillige juletræs sælgere fra Vejgaard Boldspilklub har efter 15 års tro tjeneste slidt deres arbejdstøj op og de kan nu glæde sig over at de får ny beklædning til den nye ”sæson” i 2017. En donation på 20.000 kr. fra Spar Nord Fonden gør det muligt at købe nye kedeldragter og vinterstøvler.
– De nuværende kedeldragter er ca. 15 år gamle og vi slår ”to fluer med et smæk” når juletræs sælgerne kan bruge de nye kedeldragter og vinterstøvler i december. Samtidig kan vores fodboldhold bruge dem, når der er koldt at stå på sidelinien til fodboldkampene. Vi er således rigtig glade for at vores hovedsponsor Spar Nord igen støtter VB, fortæller Søren Bossen fra Vejgaard Boldspilklub.
Hele overskuddet fra juletræs salget går til ungdomsarbejdet i Vejgaards Boldspilklub.
– Vi synes at det er et rigtigt godt projekt, som vi gerne vil støtte. De frivillige gør en stor indsats og det var en nem beslutning at finde de 20.000 kr. siger afdelingsdirektør, Peer Kristensen fra Spar Nord Vejgaard.

Læs også artiklen i Vejgaard Avis

Del dette indlæg