Parkering på Lydiavej / Lenevej / Lottevej

• Klubben
  • Parkering på Lydiavej / Lenevej / Lottevej

Vi er desværre blevet kontaktet af vore gode naboer på Lydiavej, Lenevej og Lottevej at folk ikke vise hensyn og parkere så vore naboer ikke kan komme ind og ud. Det er udeomkring vores 3 / 5 og 8 mandsbaner hvilket vil sige det primært er forældre til vore små ungdomsspillere

Dette er en besked vi er meget kede af at skulle modtage, da vi gerne vil have et godt forhold til vores naboer. Det som også gør os mere kede af det, er at vi høre at når de har henvendt sig bliver de mødt med uforstående, ligegyldige og til tider direkte uhøflige miner. Dette er ikke OK. For i VB taler vi ordentlig og med respekt til hinanden.

Vi godt det er rart at kunne køre lige til døren, men VB er desværre en klub hvor vi har de rammer vi har og hvor det er svært at udvide. Så det er forhold vi ikke kan lave om på.

Derfor beder vi alle om, at parkere så vores gode naboer kan komme ind og ud, det skylder vi dem.

Vi skal jo også huske hvordan vi selv vil reagere hvis det var hjemme hos os selv.

Kom nu VB lad os få skabt det gode forhold, hvor vi tale ordentlig, udviser respekt og hensyn til hinanden. Det er i alles interesse.

I skal også huske, der skal kun en som ikke kan finde ud af det, til at ødelægge det for alle andre. Sammen er vi VB.

9. november 2021

Ordinær Generalforsamling