Premieren på VB´s FÆLLESSPISNING- SAMMEN-HVER FOR SIG

• Klubben
  • Premieren på VB´s FÆLLESSPISNING- SAMMEN-HVER FOR SIG

Premieren på VB´s FÆLLESSPISNING- SAMMEN-HVER FOR SIG gik fint, vi ved, at der var flere hold i VB der mødtes virtuelt og hyggede sammen med fællesspisning, Kahoot, spillermøde m.m.

Vi har desværre ikke modtaget nogle billeder fra jeres virtuelle samlinger, men uanset hvad, håber vi, at alle der deltog havde en hyggelig stund Sammen – Hver for sig, med sit hold m.m. Det var det der var vores intention og klare formål med initiativet.

Premieren på VB´s FÆLLESSPISNING- SAMMEN-HVER FOR SIG 2

Vi vil fra Fællesspisningsudvalget sige 1000 TAK til alle jer trænere/ koordinatorer/ forældre / andre frivillige m.m. der ydede en indsats og bidrog til at støtte op om vores tiltag.

Vi håber vi med initiativet fik styrket relationerne og fællesskabet i en, for alle, anderledes tid.

Vi vil samtidig også sige TAK for samarbejdet med Spiseriet Aalborg, der til fællesspisningen lavede nogle helt særlige VB-tilbud.

Dejligt at vi også kan give lidt støtte / opbakning til vores sponsorer.

Vi satser på at gentage tiltaget indenfor den næste måneds tid.

Mange sportslige hilsner herfra.

20. april 2021

Ordinær Generalforsamling