Remis i sæsonpræmieren for Kvindeserien!

• Klubben
  • Remis i sæsonpræmieren for Kvindeserien!

Resultat:

SUB 09 – VB, 2-2

Mål:
0-1, Buhl, solotur
Halvleg
1-1, SUB, skråt indlæg fra kanten
2-1, SUB efter manglende clearing
2-2, Buhl, Thomsen assist

Det var et veloplagt Vejgaardhold, der drog mod Ulbjerg for at hente de tre point. I første halvleg var det VB’erne, der spillede klogest, men overordnet set, var det en meget lige kamp med chancer til begge hold. Efter 25 minutter var Buhl og på pletten, da hun erobrede en bold på kanten, og tog en solotur, der endte ud i et mål!

I halvlegen snakkede vi om, at der blev spillet noget fornuftigt fodbold hele vejen rundt, og at vi gerne ville fortsætte dette!

Fra 2. halvlegs start blev det dog tydeligt, hvor meget VB’erne gerne ville have en sejr i sæsonens første kamp. Det betød, at vi blev forkrampede i vores spil, og kom til at forsvare alt for tidligt! Vi fik dog en god periode igen efter ca. 55 minutter, hvor Max bl.a. helflugtede en bold på overliggeren. Desværre viste SUB sig lige så stærke i deres omstilling, som de gjorde i vores sidste kamp mod dem, og dette endte ud i 2 hurtige SUB-scoringer efter hhv. 61 og 66 minutter.

Scoringerne fik os til at vågne op, og vi lagde nu et massivt pres på de lyseblå. HELDIGVIS var Buhl igen på pletten i kampens sidste minut med en assist fra Thomsen, og hun sparkede stillingen til 2-2 til stor jubel for hende selv og holdet!

På sidelinjen var de enige om, at det var en velspillet kamp af begge hold, og dommeren konstaterede ligeledes overfor trænerne, at det var en meget flot damekamp!

Kampens spiller:
Buhl, som i denne kamp var en afgørende spiller for os med sine to mål, og som desuden kæmpede sin r** i laser

Stemmerne:
Buhl 6
Max 5
Stine 2
Sissal 1

// Anne Bach

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom