Renovering af boldrum

Et længe ventet ønske er blevet opfyldt! Boldrummet har manglet plads til flere bolde eftersom der er blevet flere og flere spillere i VB. Dertil har boldrummet heldigvis en dejlig masse motorikredskaber vi også skal finde plads til. Det har ikke altid været lige let at finde rundt i hvad der skulle stå hvor. Det håber vi nu bliver endnu nemmere.
Boldrummet har fået en overhaling. Måske ser det mindre ud, men der kan være endnu flere bolde end før. Og så er der også lavet plads til de mange sjove legematerialer og agilityudstyr vi fik sidste år via DIF og DGI’s foreningspulje samt fra DGI Fodboldskolen.

At der somme tider er rodet i boldrummet kommer vi nok aldrig helt ud over. Vi opfordrer til at både trænere og spillere lærer værdien i at rydde op, for hinandens skyld.

Jem&Fix’s foreningspulje har været så rare at bevillige os med alle materialerne vi skulle bruge for at lave de nye skabe. VB sætter stor pris på bidraget der har gjort projektet til virkelighed.

En stor tak skal lyde til de to Herreseniorspillere i klubben Jonas Højgaard og Peter Højgaard for at lave alt tømrerarbejde, vores inspektør Jan Bay, materialeansvarlig Annette Stokkendal og ungdomstræneransvarlig Jesper W. Holt.

Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom