Retningslinjer under covid-19 i Vejgaard Boldspilklub

• Klubben
  • Retningslinjer under covid-19 i Vejgaard Boldspilklub

Retningslinjerne er udarbejdet ihht gældende retningslinjer udsendt fra Ministeriet og DIF og DGI. Retningslinjerne er gældende fra torsdag d. 11. juni -2020 til 1.august-2020 medmindre andet meldes ud fra Forretningsudvalget(FU) i Vejgaard Boldspilklub(VB).

Inspektør Jan Bay

• Uge 25 + 26: Jan er på arbejde tirsdag og torsdag. Resten af tiden er han hjemme på lønkompensation.
  • Uge 27: Jan er på arbejde hele ugen, da der afholdes fodboldskole.
  • Uge 28-30: Jan holder ferie.

Herefter ny melding.

Klubhus

• Klubhuset er lukket til 1.august 2020 og må kun benyttes til administrativt brug, dvs møder.
  • Dette med forbehold for enkelte undtagelser 2.divisionskampe, fodboldskole osv.

Fodboldmæssigt

Bolde og andre remedier

• Der gælder de samme retningslinjer for brug af bolde og øvrigt udstyr som tidligere meldt ud.

Træninger

• Fortsætter som nu, dog ændret til max 50 pers. pr bane i stedet for kun 10.

Selvarrangerede træningskampe og kampe i DBU 2020cup afholdt på hjemmebane

• Der er lukket for omklædningsrum + toiletter. Både hjemme- og udehold skal derfor møde omklædte på banen, der spilles på.
    • Trænerne må selv afgøre om hver spiller skal have et spillersæt med hjem eller om der uddeles en spillertrøje til kampen, hvor spilleren så spiller i egne shorts og strømper. OBS at al brugt spillertøj skal vaskes efter hver spillet kamp.
  • Tilskuere:
    • Det er tilladt at have 1 ledsager pr spiller fra U16 og nedefter.
    • Ingen tilskuere er tilladt fra U17 og opefter.
  • FU får DBU til at gøre opmærksom på retningslinjerne i VB til alle øvrige klubber som vi spiller mod i 2020cup.
  • Ved selvarrangerede træningskampe er det trænerens ansvar at gøre modstanderholdet opmærksom på VB´ s retningslinjer.
  • Bliver man som træner kontaktet af et modstanderhold mhp retningslinjer i VB henviser vi til det der står i dette skriv, som vil være tilgængeligt via vores hjemmeside.

Selvarrangerede træningskampe og kampe i DBU 2020cup afholdt på udebane

• Her gælder de retningslinjer som er blevet besluttet i de respektive klubber. Det er trænerens ansvar at holde sig opdateret om retningslinjerne inden man møder op til kampstart og bidrager til at disse overholdes.

DBU Pokalkamp for U14drenge

• Der vil være omklædningsrum og toiletter til rådighed for begge hold. (skyldes at udebaneholdet kommer langvejs fra)
    • Da der skal være min. 4 kvm pr person i 1 omklædningsrum, måler Jan Bay op og holdenes trænere informeres om hvor mange spillere, der må være i hvert omklædningsrum.
  • Tilskuere:
    • Det er tilladt at have 1 ledsager pr spiller.

Herrer 2.divisionskampe

• Udvalget omkring 2.division med Sportschef Søren Andersen i spidsen laver retningslinjer for 2.divisionskampene jvf Divisionsforeningens anbefalinger.

Fodboldskole uge 27

• Bliver afholdt i samarbejde med DGI Nordjylland.
  • Vi afventer pt endelige retningslinjer fra DIF ift afholdelse af sommercups, sommerstævner, fodboldskoler osv. Forventes at komme engang i næste uge.

Økonomisk Generalforsamling

• Afholder vi i august. Indkaldes til efter sommerferien.

På vegne af Forretningsudvalget i VB
Gitte Holt, Kommunikationsansvarlig