Partner dag i Vejgaard Boldspilklub

Lørdag den 12 maj var alle partnere inviteret til at overvære topbraget i Herre Danmarkserien mellem Vejgaard og Holstebro.

Ud over selve kampen, havde partner udvalget i Vejgaard Boldspilklub også sørget, for at der var lidt godt til ganen. I forbindelse med at partnerne indtog mad sponsoreret af Slagter Stiller, var der besøg af Aalborg Pirates administrerende direktør Thomas Bjuring.

Thomas fortalte om, hvordan Aalborg Pirates var gået fra konkurs til Danske Mestre med sorte tal på bundlinjen. Desuden brugte Thomas meget tid på at tale om, hvordan man som partner kunne få mere værdi ud af at sponsorere i sporten, og ikke kun gøre det med hjertet. For som der blev sagt, er enhver forretningsmand interesseret i value for money, eller sagt på godt jysk, man vil også gerne have noget ud af sin investering.

Inden kampen gik i gang, var der også besøg af cheftræner Christian Flindt Bjerg og FU medlem Mikael Borup, som gav en kort status på Vejgaard Boldspilklub.

I alt var der ca 40 personer, som havde taget mod dette tilbud. De fik en fantastisk formiddag, som sluttede af med en sejr til Vejgaard.

Er du allerede partner i VB, så følg med her på siden for at komme med til næste arrangement. Du kan også kontakte en partneransvarlig for at høre nærmere. Klik her

Er du ikke partner, men har interesse i at blive det, så du kan komme med til lignende arrangementer. Så bedes du kontakte en partner ansvarlig ved at klikke her.

Billeder fra dagen

Velkomst v/ Partneransvarlig Søren Gade Svendsen

Fra konkurs til danske mestre v/administrerende direktør Thomas Bjurring.

Christian Flindt Bjerg & Mikael Borup Begge Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig