Partner dag i Vejgaard Boldspilklub

27210265607_8b70800e5e_z

Partner dag i Vejgaard Boldspilklub

Lørdag den 12 maj var alle partnere inviteret til at overvære topbraget i Herre Danmarkserien mellem Vejgaard og Holstebro.

Ud over selve kampen, havde partner udvalget i Vejgaard Boldspilklub også sørget, for at der var lidt godt til ganen. I forbindelse med at partnerne indtog mad sponsoreret af Slagter Stiller, var der besøg af Aalborg Pirates administrerende direktør Thomas Bjuring.

Thomas fortalte om, hvordan Aalborg Pirates var gået fra konkurs til Danske Mestre med sorte tal på bundlinjen. Desuden brugte Thomas meget tid på at tale om, hvordan man som partner kunne få mere værdi ud af at sponsorere i sporten, og ikke kun gøre det med hjertet. For som der blev sagt, er enhver forretningsmand interesseret i value for money, eller sagt på godt jysk, man vil også gerne have noget ud af sin investering.

Inden kampen gik i gang, var der også besøg af cheftræner Christian Flindt Bjerg og FU medlem Mikael Borup, som gav en kort status på Vejgaard Boldspilklub.

I alt var der ca 40 personer, som havde taget mod dette tilbud. De fik en fantastisk formiddag, som sluttede af med en sejr til Vejgaard.

Er du allerede partner i VB, så følg med her på siden for at komme med til næste arrangement. Du kan også kontakte en partneransvarlig for at høre nærmere. Klik her

Er du ikke partner, men har interesse i at blive det, så du kan komme med til lignende arrangementer. Så bedes du kontakte en partner ansvarlig ved at klikke her.

Billeder fra dagen

Velkomst v/ Partneransvarlig Søren Gade Svendsen

Fra konkurs til danske mestre v/administrerende direktør Thomas Bjurring.

Christian Flindt Bjerg & Mikael Borup Begge Vejgaard Boldspilklub

Del på pinterest