Til alle Samarbejdspartnere i Vejgaard Boldspilklub

Kære samarbejdspartner, sponsor og øvrig interessent i VB.

Vi har den store glæde at invitere til årets sponsor-/VIP arrangement, hvor vi glæder os meget til at byde velkommen til direktøren for de nykårede danske mestre i Ishockey – Thomas Bjuring.

Thomas har lovet at indvie os i udviklingen hos Aalborg Pirates, som nærmest er gået fra konkurs til danske mestre og pokalvindere på få år.

I øvrigt har cheftræner for VB – Christian Flindt Bjerg – lovet at give kampoplæg og så vil FU v/Mikael Borup give jer et kort indblik i VB´s ve og vel.

Kampen er heller ikke sådan at kimse af, da VB´s tophold tager imod ditto – Holstebro B.

Tilmelding er nødvendig – se venligst hvordan i invitationen.

VIGTIGT – vi har fortsat plads til kampsponsorer til kampen, dette profileres såvel på Facebook som på VB´s hjemmeside samt i Vejgaard Avis.

Prisen er 2.500,- kr. + moms. HURTIG tilbagemelding på dette senest torsdag 3/5 kl. 18.00 pga. klargøring af kampplakat/annonce. Først til mølle. Der er plads til max. 4 kampsponsorer.

Med sportslig hilsen

Søren Gade Svendsen