Til alle Samarbejdspartnere i Vejgaard Boldspilklub

Kære samarbejdspartner, sponsor og øvrig interessent i VB.

Vi har den store glæde at invitere til årets sponsor-/VIP arrangement, hvor vi glæder os meget til at byde velkommen til direktøren for de nykårede danske mestre i Ishockey – Thomas Bjuring.

Thomas har lovet at indvie os i udviklingen hos Aalborg Pirates, som nærmest er gået fra konkurs til danske mestre og pokalvindere på få år.

I øvrigt har cheftræner for VB – Christian Flindt Bjerg – lovet at give kampoplæg og så vil FU v/Mikael Borup give jer et kort indblik i VB´s ve og vel.

Kampen er heller ikke sådan at kimse af, da VB´s tophold tager imod ditto – Holstebro B.

Tilmelding er nødvendig – se venligst hvordan i invitationen.

VIGTIGT – vi har fortsat plads til kampsponsorer til kampen, dette profileres såvel på Facebook som på VB´s hjemmeside samt i Vejgaard Avis.

Prisen er 2.500,- kr. + moms. HURTIG tilbagemelding på dette senest torsdag 3/5 kl. 18.00 pga. klargøring af kampplakat/annonce. Først til mølle. Der er plads til max. 4 kampsponsorer.

Med sportslig hilsen

Søren Gade Svendsen

Partneransvarlig

Vejgaard Boldspilklub

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her