Sammen er vi VB

I aften fik betydning af Sammen er vi VB virkelig betydning. Det gør virkelig ens VB hjerte stolt når sådanne initiativer tages. For her er der plads til alle, på alle niveauer.

FÆLLESTRÆNING PÅ SOFIEVEJ

Mandag aften var der liv og glade dage på Sofievej, da traditionen om fællestræning blev genopfundet.

Vejgaard Boldspilklubs A-trup fra herresenior afdelingen, stod nemlig for aftenens træning, og det var til stor glæde for de mange drenge og  piger fra ungdomsafdelingen, ca 110 stk.

En aften som denne, er med til at etablere et styrket fællesskab på tværs af afdelinger, unge-såvel som gamle.

Begejstringen ville ingen ende tage, da man efter endt træning fik taget et fællesfoto på Trapbunen, og nydt en sodavand og lidt frugt i fællesskab. Frugt og Sodavand var sponsoreret af VB og vores gode samarbejdspartner Carlsberg.

Fra hele A-truppen skal der lyde en stor tak for en fornøjelige træningsaften med flotte redninger, gode mål, skarpe driblinger og bare i det hele taget, legen med den lille runde, som vi alle sammen holder så meget af #SådanErVBOgså

Sportslige hilsner

Søren Andersen