Se Vejgaard’s kampe live

Livestreaming

Se Vejgaards kampe live

Vejgaard har netop indgået aftale mycujoo TV. Dette betyder at du nu får mulighed for at se Vejgaards kampe i 2. Division live på din telefon, tablet eller computer. Prisen for at se en kamp er gratis som man siger i nordjylland. Så det er jo ikke så ringe endda:-)

Vi sender alle Vejgaards hjemmekampe live. Da det ikke er alle klubber som er med i dette samarbejde, vil du kun kunne se udekampe hvor klubben er med i samarbejdet.

Vi håber du vil tage godt i mod dette nye tiltag. Klik på knappen herunder for at starte med se Vejgaards 1. kamp i 2. Division mod Odder

I forbindelse med opstarten har det været nødvendigt at trække kabler til kamera osv. Der er vi heldigvis så priviligeret i Vejgaard, at vi har en fantastisk samarbejdspartner i Kallehauge El-Teknik Aps. Tak til Søren for hans store hjælp.
Har du brug for el arbejde eller el varme, så besøg Kallehauge El-Teknik her.

Luk menu
Close Panel