Se Vejgaard’s kampe live

Livestreaming

Se Vejgaards kampe live

Vejgaard har netop indgået aftale mycujoo TV. Dette betyder at du nu får mulighed for at se Vejgaards kampe i 2. Division live på din telefon, tablet eller computer. Prisen for at se en kamp er gratis som man siger i nordjylland. Så det er jo ikke så ringe endda:-)

Vi sender alle Vejgaards hjemmekampe live. Da det ikke er alle klubber som er med i dette samarbejde, vil du kun kunne se udekampe hvor klubben er med i samarbejdet.

Vi håber du vil tage godt i mod dette nye tiltag. Klik på knappen herunder for at starte med se Vejgaards 1. kamp i 2. Division mod Odder

I forbindelse med opstarten har det været nødvendigt at trække kabler til kamera osv. Der er vi heldigvis så priviligeret i Vejgaard, at vi har en fantastisk samarbejdspartner i Kallehauge El-Teknik Aps. Tak til Søren for hans store hjælp.
Har du brug for el arbejde eller el varme, så besøg Kallehauge El-Teknik her.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig