SERIE 2 HAR STILLET VASEN FREM – NU SKAL BLOMSTEN BARE SÆTTES DER I !

Lørdag eftermiddag kl. 13.30, spiller Vejgaards serie 2 mandskab på udebane imod IF Fremad Nørhalne. Vejgaard mandskabet har med gode præstationer henover efteråret, spillet sig i ”Pole Position” i kampen om oprykning, hvor en sejr i Nørhalne vil sende dem op i Serie 1 !

Selvom det første indbyrdes opgør endte med 5-0 til Vejgaard, og lørdagens modstander er fedtet godt ind i suppedasen i bunden af tabellen, så bliver det langt fra nogen let kamp. Oprykningskampe kan tit og ofte gøre tingene forkrampede, og derfor skal Steffen Agerbos mandskab være klar med en parathed, og en ærgerrighed der ikke er til at tage fejl af.

Serie 2 mandskabet har altså stillet vasen frem, nu er der bare tilbage at sætte blomsten der i, i form af en sejr !

Vi krydser fingrene, og ønsker Steffen Agerbos tropper et stort held og lykke …..

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig