SERIE 2 HAR STILLET VASEN FREM – NU SKAL BLOMSTEN BARE SÆTTES DER I !

• Klubben
  • SERIE 2 HAR STILLET VASEN FREM – NU SKAL BLOMSTEN BARE SÆTTES DER I !

Lørdag eftermiddag kl. 13.30, spiller Vejgaards serie 2 mandskab på udebane imod IF Fremad Nørhalne. Vejgaard mandskabet har med gode præstationer henover efteråret, spillet sig i ”Pole Position” i kampen om oprykning, hvor en sejr i Nørhalne vil sende dem op i Serie 1 !

Selvom det første indbyrdes opgør endte med 5-0 til Vejgaard, og lørdagens modstander er fedtet godt ind i suppedasen i bunden af tabellen, så bliver det langt fra nogen let kamp. Oprykningskampe kan tit og ofte gøre tingene forkrampede, og derfor skal Steffen Agerbos mandskab være klar med en parathed, og en ærgerrighed der ikke er til at tage fejl af.

Serie 2 mandskabet har altså stillet vasen frem, nu er der bare tilbage at sætte blomsten der i, i form af en sejr !

Vi krydser fingrene, og ønsker Steffen Agerbos tropper et stort held og lykke …..

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom