Skt. Hans aften og ungdomsafslutningen nærmer sig

De sidste års succes gentager sig: Igen i år vil der være Skt. Hans aften på Sofievej 31. Lørdag d. 23. juni slår vi dørene op kl. 17.00 i Vejgaard Boldspilklub. Som de øvrige år vil der være mulighed for at købe mad og drikke, samt kaffe og kage.

Kl. 17.00: Boder med aktiviteter og salg af mad åbner og publikum er velkomne

Kl. 17.15: Pokaloverrækkelse for alle ungdomshold i blandet rækkefølge

Kl. 18:00: Pokaloverrækkelse slut og tid til hygge

Kl. 18:50: Båltale

Kl. 19.00: Bål tændes og fællessang

Kl. 20.00: Boder lukker og fælles oprydning går i gang

Kl. 20.30: Tak for i dag

Vel mødt til hygge og leg 🙂

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her