Snævert nederlag i Kvindeserien

• Snævert nederlag i Kvindeserien

Resultat:

VB – Vorup, 3-4

Kvindeserien skulle på en svær opgave, da de skulle møde nedrykkerne fra 1. division i lørdags, men på trods af det, gik alle til opgaven med oprejst pande!

Inden kampen havde Jan advaret os mod, at Vorup ville komme ud til kampen som lyn og torden – men det havde spillerne åbentbart ikke helt fanget… Efter 14 minutter stod der 2-0 til Vorup!

Ca. 10 minutter senere fik vi dog kæmpet os til et frispark, som Buhl satte ind på flotteste vis til stillingen 1-2. Vi var nu inde i kampen igen, og det skulle vise sig, at vi ville komme endnu bedre med et kvarter senere, hvor Jul lagde et flot hjørne ind over, som Anne fik hovedet på, og som Line sparkede det sidste stykke ind over stregen, 2-2! Kort tid efter var vi dog uopmærksomme, og Vorup kunne igen bringe sig i front kort før pausefløjtet.

2. Halvleg startede ikke godt for VB, men som kampen skred frem, fik vi flere og flere chancer, og nogle af dem rigtig store! Det samme gjorde Vorup dog også, da de bl.a. havde et hovedstød på overliggeren. Med 10 minutter igen spillede Jul Tina fri dybt på kanten, og hun lagde en flot aflevering til Luana, der bare skulle prikke bolden i nettet. Nu var vi for alvor med i kampen igen!

MEN… endnu engang var vi ikke klar, selvom vi lige havde fået udlignet. Under et minut senere lå bolden igen i vores eget net, og hos de MEGET trætte Vorup spillere var jublen stor. På trods af flere gode chancer, formåede de hvide ikke at få reduceret, og kampen endte således 3-4.

Mål:
0-1, Vorup
0-2, Vorup
1-2, Buhl på frispark
2-2, Line, assist Anne
Halvleg
2-3, Vorup
3-3, Luana, assist Tina
3-4, Vorup

Kampens spiller:
Monica stod en god kamp denne lørdag eftermiddag, og holdt os flere gange inde i kampen!

Stemmer:
Monica 5
Line 4
Amalie 1
Anne 1
Stine 1
Jul 1

I denne kamp fik vi for alvor flashet vores nye spillesæt, som er sponsoreret af Ford Brdr. Hosbond!

Følg med på Facebook, hvor der kommer nyheder fra dameafdelingen

Vejgaard Boldspilklub Kvinders Facebookside

Kilde: Anne Bach

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom