Status på fodboldpasset i VB

Hej Alle VB’ere

Her små 3 uger efter at det blev offentliggjort at alle i VB skal have et fodboldpas (både spillere og trænere/ledere) er status den at ca. 50% af alle spillere har fået accepteret og ca 50% af alle trænere /ledere har accepteret.

Da man fra efterårets start kun kan sætte spillere på kampkortet som har et fodboldpas, ja så får vi lige nu problemer med at stille hold i alle rækker.

Skulle du være en af dem som ikke har fået gjort det endnu, kan du læse mere her

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig