Stormøde i ungdomsafdelingen

• Drenge
  • Stormøde i ungdomsafdelingen

Er det også vigtigt for dig, at VB fortsat er en god klub for dit barn og hans eller hendes kammerater, så vil vi opfordre dig til at møde op på Sofievej 31 den 21. marts kl. 19:30-21:00. Her skal vi sammen drøfte ideer til, hvordan vi får løftet ungdomsarbejdet i VB, så det bliver endnu sjovere for alle at spille fodbold og være frivillig i ungdomsafdelingen.

Vi er nemlig en lille gruppe af forældre, trænere og frivillige, der har fået den ide at lave et ungdomsudvalg, der erstatter den tidligere ungdomsformands funktion ved fx at sørge for, at vi bliver ved med at have gode trænere, at vi bliver ved med at kunne sende ungerne på fodboldskole og at der bliver taget bedre imod de nye årgange.

Det kræver, at den lille gruppe bliver til en lidt større gruppe – og det vil vi gerne have din hjælp til. Så kom og hør, hvad der kræves (og hvad der ikke kræves:) ) for, at vi kan få forholdene i ungdomsårgangene til at spille lidt bedre. Der bliver selvfølgelig serveret kaffe og kage 😉

Når vi nærmer os mødet vil der blive tilsendt et nærmere skriv om de funktioner ungdomsudvalget tænkes at løfte i flok. På mødet vil der også være tid til at komme med input til disse.

Dagsorden

1. 19:30-19:45 Indgangsbøn

• Hvem er vi (ungdomsudvalget) og hvad skal vi bruge mødet og ungdomsudvalget til?

1. 19:45-20:00 Oplæg v. NN

• “Hvorfor er frivilligt arbejde i idrætsklubber en sjov pligt?”

1. 20:00-21:00 Ungdomsudvalget fremtidige frivillige arbejde

• Organisering, ansvar og møderække- og struktur.

• Diskussion: Hvordan rekrutteres forældre til ungdomsudvalget?

• Hvad er næste skridt?

Med sportslig hilsen
Det foreløbige ungdomsudvalg i VB

Anbefalede nyheder fra Drenge

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom