Til alle medlemmer i Vejgaard Boldspilklub

• Klubben
  • Til alle medlemmer i Vejgaard Boldspilklub

Til trods for den alvorlige situation vi er i, så har den givet os luft til at se Vejgaard Boldspilklub lidt fra oven.

En af de ting vi har set på er kontingent. Her viser det sig, at på flere områder er vi relativ efter det generelle niveau i Aalborg. Vi kommer derfor til at foretage en kontingent justering, så vi kommer på niveau med de andre klubber i byen. Denne justering kommer til at træde i kraft fra efteråret 2020.

Dernæst får vi mange girokort tilbage, når vi sender kontingent ud. Med de priser der i dag er dette en dyr fornøjelse. Dette betyder, at vi overgår til at alle skal betale via PBS. Betales der ikke via PBS bliver der pålagt et ekspeditionsgebyr. Dette kommer dog først til at gælde fra Januar 2021.

Men indtil januar 2021 vil gerne opfordre alle til, at få tilmeldt sig PBS. Hvordan du gør kan du se herunder.

Har du skiftet adresse kan du hjælpe os rigtig meget ved, at du går ind på mit DBU og retter dine kontaktoplysninger. Herved kan vi sparer en masse penge på fejludsendte girokort. hvilket dog gerne skulle forsvinde når vi får alle over på PBS.
Har du ikke adgang kan du sende en mail til adresse@vejgaard.bk.dk, med dit navn, nye adresse og de først 6 cifre i dit cpr nr.

Hvordan til tilmelder du dig til PBS:

Vi vil have alle til at  tilmelde deres kontingent til PBS. Årsagen skal findes i det kæmpe stykke arbejde det kræves for vores kontingentansvarlige. Du kan sagtens tilmelde kontingentet til PBS, inden du har fået et girokort:

Alle skal tilmelde sig betalingsservice både nuværende og nye medlemmer.
Man kan downloade en app : Betalingsservice i iTunes og Google Play
med ovenstående app kan man tilmelde sig Betalingsservice blot ved
at scanne den QR-kode som er på regningen fra VB.

For at tilmelde sig automatisk betaling kan man også gøre dette fra
sin netbank. Følgende skal blot indtastes.

Betalingsinfo Når du tilmelder en betaling til Betalings Service skal du udfylde:
NETS nr.(PBS nr.): 00762059
Deb.gr.nr.      : 00001
Kundenr./medlemsnr: 000000000000xxxx (hvor xxxx udskiftes med dit medlemsnr. som står oplyst på giro kortet. Alternativt kan du få dem oplyst ved at kontakte adresse@vejgaard-bk.dk

kontingentet fra efteråret 2020:

Årgang Kontingent pr. halvår
U4 – U7 kr. 550
U8 – U10 kr. 600
U11 – U12 kr. 725
U13 kr. 800
U14 – U17 kr. 850
U18 – U19 kr. 1.000
Senior kr. 1.050
Old boys kr. 650
Fodbold fitness kr. 350
Passiv kr. 325 årlig
Aktiv Passiv kr. 450 årlig

Noter til nogle af satserne:

• Oldboys gælder kun for dem der spiller i rækker hvor klubben betaler dommer
  • Aktiv passive er dem som benytter klubbens faciliteter, så som omklædning, sauna og motionsrum.
  • Alle oldboys hold som spiller i Freja turneringen betaler kontingent som aktiv passiv, da de selv arrangere det hele og dømmer selv.

For kontingenter som kun betales årligt, gælder ændringer først fra næst kommende år, altså 2021 .

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom