TILMELDING TIL VETERANFESTEN ER LIGE OM HJØRNET OG STARTER NU

Har du endnu ikke besluttet om du skal med til en hyggelig aften med “gamle” VB historier fortalt af John Laden krydret med dine egne historier eller opleve en sjov paneldebat, hvor spændende personligheder “kigger forbi”, så er det nu du skal beslutte dig.

Dato fredag 26/10 kl. 18.30 i klubhuset på Sofievej

Tilmeldinger
Tilmelding
HUSK! De første 100 tilmeldinger er garanteret siddeplads i cafeen, derefter er det hal´en.
Seneste tilmelding er den 12.10.18

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig