Træning for de mindste

Klubbens nye træningskoncept for u4, u5 og u6 mix er kommet godt fra start.

Til tirsdagsræningen i uge 34 mødte 20 glade piger og drenge op. Klubbens ungdomsspillere står for træningen, mens rutinerede træner/lederkræfter assisterer og informerer forældrene.

Fokus i træningen er glæde og leg med bold med genkendelige øvelser fra gang til gang.

Træningen foregår tirsdag i lige uger og onsdag i ulige uger. Begge dage kl 17-18.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig