U12 drenge til cup i Holland

22 U12 drenge (og 11 forældre) var i Kr Himmelfartsferien kørt 1000km sydpå, til Brabant Boys Cup i Holland.
De havde en supergod tur, både fodboldmæssigt og socialt, og resultatmæssigt endte det med hhv en 3. og en 9. plads ud af 20 tilmeldte hold fra Holland/Frankrig/Tyskland/Belgien (og Vejgaard…).
Forza VB !

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her