U13 drenge viser go’ form.

Tirsdag aften var stemningen i omklædningsrummet hos U13 drengene ualmindelig go’. Sejren på 9-1 over TSI/Stenum var den 3. sejr i træk.

Det vi ikke har i antal spillere har vi til gengæld i sammenhold og viljen til sejr. Drengene har det rigtigt godt med hinanden og der er helt sikkert det der skal få dem videre mod sejr i kommende kampe.

Næste skridt for at styrke sammenholdet bliver at vi spiser sammen efter et par af de næste hjemmekampe.

Giv dem et like for deres indsats. Det fortjener de.

Virusfri. www.avast.com

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her