U15 Drenge Vinder Sulsted Sommercup

U15 Drenge vinder Sulsted Sommercup

Vejgaard u15 drenge deltog torsdag den 9 august i Sulsted sommercup. hvor der ventede dem 3 kampe, i liga 3 gruppen mod Brønderslev, TSV og Team Østvendsyssel.

Første kamp for VB var mod Brønderslev og den endte med rimelig komfortable cifre 5-2 til VB, herefter tog drenge en 2-0 Sejer over TSV.
Inden den sidste kamp mod team Østvendsyssel stod det klart at drengene kunne nøjes med uafgjort eller sågar tabe med et par mål og stadig være turnerings vindere.

Trods træthed og ømme ben, så vandt VB 2-1 og tog 3 sejer af 3 mulige.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig