U19 vinder Liga 2.

U19 drenge fejrede søndag 1. pladsen i Liga 2 ved at vinde sæsonens sidste kamp 16 – 3 over Hals. Med fuld pointhøst og en målscore på +26 blev VB’s U19 drenge suveræne kredsvindere af efterårets Liga 2. Da holdet i efteråret har vundet alle deres kampe, både i den indledende del, samt efter ombrydningen, bevirker det at VB’s U19 drenge i foråret, skal matches med en stor del af de tidligere Liga 1 hold. Det bliver en stor og spændende udfordring i en ny pulje med hold der geografisk ligger længere væk end de hold de gennem årene  tidligere har mødt. Det bliver et spændende forår og alle U19 drengene og trænerteamet ønskes tillykke med det flotte resultat. Vi glæder os til at følge jer i foråret.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig

Vejgaard på facebook