U19 vinder Liga 2.

U19 drenge fejrede søndag 1. pladsen i Liga 2 ved at vinde sæsonens sidste kamp 16 – 3 over Hals. Med fuld pointhøst og en målscore på +26 blev VB’s U19 drenge suveræne kredsvindere af efterårets Liga 2. Da holdet i efteråret har vundet alle deres kampe, både i den indledende del, samt efter ombrydningen, bevirker det at VB’s U19 drenge i foråret, skal matches med en stor del af de tidligere Liga 1 hold. Det bliver en stor og spændende udfordring i en ny pulje med hold der geografisk ligger længere væk end de hold de gennem årene  tidligere har mødt. Det bliver et spændende forår og alle U19 drengene og trænerteamet ønskes tillykke med det flotte resultat. Vi glæder os til at følge jer i foråret.

Luk menu
Close Panel