VB afholder FÆLLESSPISNING SAMMEN-HVER FOR SIG

• Klubben
  • VB afholder FÆLLESSPISNING SAMMEN-HVER FOR SIG

VB prøver noget nyt- virtuel fællesspisning for at forsøge at styrke relationerne og fællesskabet i en, for alle, anderledes tid.

Tirsdag 16 februar for ungdom og andre frivillige i VB.

Onsdag 17 februar for seniorafdelingen.

Spiseriet Aalborg har til vores første online fællesspisning lavet følgende tilbud til dem der vil benytte sig af dette:

Vejgaard Burger bestående af Oksebøf fra Slagter Holmberg med modnet cheddarost, rødløg, salat, tomat, hjemmesyltet agurkesalat samt hjemmelavet chilimayo

• serveres med pommes frites og chili mayo kun 99 kr.
  • Spiseriets berømte og lækre lasagne, kun 65 kr pr person.

Det bestilles direkte hos Spiseriet senest søndag 14 februar kl. 14, her skal I oplyse, at I er fra VB.

Vi håber så mange som muligt i og omkring VB vil støtte op omkring dette tiltag, hvor vi sammen kan sidde og hygge os, mens vi spiser enten maden fra Spiseriet Aalborg eller hvad I hver især finder på.

Vi håber at I trænere m.m. vil etablere links via Google Meet / TEAMS, eller hvad der passer bedst for jer og jeres spillere, i et forsøg på at styrke fællesskabet på holdene og for at vi i VB laver noget fælles, men hver for sig 😊

Link til at oprette møde på Google Meet – følg denne procedure

1. Google Meet klik på dette link
  2. tryk på nyt møde
  3. hvis du vælger ny møde til senere, får du et link som du kan sende ud.

Men hvad med os der ikke spiller på et hold men gerne vil støtte op om og deltage i den virtuelle fællesspisning – Bare rolig har tænkt på jer, der vil der komme et link fra Jørgen Dissing, således at vi kan spise sammen.

Velbekomme og med ønsker om en hyggelig fællesspisning- sammen -hver for sig.

Fællesspisningsudvalget i VB

Ingen begivenheder fundet