VB er klar!

Kære alle VB´ ere

Fra på mandag d. 18.maj 2020 ruller fodbolden igen for ALLE VB´ s hold – det bliver fedt!

Afdelingsformændene har sammen med den sportslige ansvarlige fra FU, Steen Bukdahl, den sidste uge arbejdet hårdt for at finde løsninger, så det hele har kunnet gå op med de nye regler og retningslinjer for fodboldtræning udsendt fra DIF og DGI ift covid-19.  Der er med afsæt i disse lavet et sæt nye retningslinjer for afvikling af fodboldtræning på VB. Alle trænere, koordinatorer, forældre og spillere bedes læse retningslinjerne igennem, så fodboldtræningen kan blive afviklet på forsvarligste vis. Retningslinjerne er gældende ind til at vi hører andet fra Statsministeriet og DIF og DGI og findes i bunden af dette opslag.

Fodboldtræningen bliver en helt del anderledes end tidligere, hvor vi bl.a. for at overholde reglen med 1 træner + 9 spillere pr gruppe aktuelt skal have plads til 48 grupper, hvor der i alt skal afvikles 95 træninger fordelt på 4 dage. Det er lykkes at få træningsplanen til at gå op og det er i sær også takket være alle jer trænere, koordinatorer og forældre der virkelig må siges at have taget JA-hatten på – mange tak for det! Træningsplanen med baneoversigt og tidsplan findes sammen med retningslinjerne i bunden af dette opslag.

søndag d. 17.maj 2020 kl 17.00 vil ungdomsformand Jesper Larsen og Steen Bukdahl afholde webinar for alle trænere og koordinatorer, hvor retningslinjerne vil blive gennemgået nærmere. Det vil her også være muligt at stille uddybende spørgsmål. Mere info om hvor og hvordan man får adgang til webinaret kommer senere.

Ellers er der kun tilbage her fra at ønske alle en god weekend J

På vegne af Forretningsudvalget i VB

Gitte Holt, Kommunikationsansvarlig