VB er meget mere end fodbold!

• Klubben
  • VB er meget mere end fodbold!

Når man tænker på Vejgaard Boldspilklub, så vil man meget naturligt tænke “fodbold” som det allerførste… Men hvis man kommer eller er kommet jævnligt i VB, så vil der hurtigt dukke andre ting op i ens tankemylder. VB er nemlig meget mere end fodbold!

VB handler selvfølgelig mest af alt om den runde ting, som vi allesammen render rundt og sparker til, men udover det så står VB for fællesskab og sammenhold. Alle, der har været en del af et fodboldhold, ved, at du bliver en del af noget unikt, når du træder ind i et omklædningsrum. Sammenholdet skabes nemlig ikke altid på banen, men udenfor banen.

Blandt andet Vejgaards kvinder dyrker dette fællesskab i allerhøjeste grad, og i går valgte de at skifte træning ud med et socialt arrangement. I ny og næ er det rart at kigge sine veninder i øjnene og snakke om andet end fodbold og kamp… Men på søndag er vi dog på den igen, når S1 møder Støvring og KS møder Mejrup GU, og her skal der 2 x 3 point på kontoen!

#SådanErVBOgså

Følg med på Kvindernes Facebookside, ved at trykke her

Eller Instagramside ved at trykke her

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom