VB har indgået samarbejde med MA Sport og Event

• Klubben
  • VB har indgået samarbejde med MA Sport og Event

Det er med stor tilfredshed, at VB nu kan præsentere en ny samarbejdsaftale med MA sport og Event. Den aftale giver VB mulighed for, at kunne forøge indtjeningen til gavn for hele klubben.

MA Sport og Event skal sammen med VB være med til at øge klubbens indtægter, hovedsageligt på sponsor delen, men også i form af afvikling af events, som f.eks cykelløb, motionsløb eller øl og vin festival mm.

For at hjælpe Morten så godt i gang som overhoved, vil Morten deltage på alle forældremøder, afdelingsmøder for at præsentere muligheder. Det kræver dog at når i har møde, skal i lige kontakte Morten så han ved hvornår han skal komme.

Tag godt i mod ham og byd ham velkommen. Fra FU’s sider glæder vi os meget til at kunne løfte niveauet uden hele tiden, at skulle tale om besparelser.

Fremadrettet kommer Morten til at være ansvarlig for alle sponsorer i klubben, både med hensyn til indgåelse af aftale, afregning og ikke mindst sponsorpleje. Derfor er det meget vigtigt at alle sponsorer kommer under Mortens vinger og at der ikke aftales sponsorater udenom denne ordning. Hvis I har en interesseret sponsor bedes i kontakte Morten på morten@MAsportevent.dk eller telefonisk på 20717738.

Manden bag MA Sport og event er en gammel kending af VB, Morten Antonsen. Morten har selv spillet fodbold i VB og bestridt flere forskellige opgaver i klubben, bl.a. træner og forskellige udvalgsposter.

Begge parter forventer sig meget af samarbejdet og glæder sig til at komme i gang i den nuværende sæson. Se mere om MA Sport og Event på https://masportevent.dk/ eller på Facebook.

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom