VB Lukker ned igen igen forlænges

• Klubben
  • VB Lukker ned igen igen forlænges

Vi bliver desværre nødt til at forlænge denne, med den nye udmelding fra statsministeren.

Vi kan desværre ikke komme Covid-19 til livs, hvilket medføre nye restriktioner. For VB kommer det til at betyde

• Klubhuset lukkes fuldstændig frem til den 18. januar 2021.  Det betyder
    • Ingen administrative møder.
    • Omklædningsrum må ikke bruges.
    • Kun inspektøren har adgang
  • Indendørs træning
    • Alt indendørs træning er aflyst
    • Lars Fager Larsen har modtaget aflysninger fra kommunen.
    • Alle bedes orientere sig hos deres træner / leder
  • Træning på Sahara
    • kan lade sig gøre, men forsamlingsforbud på max 10 personer inklusiv instruktør pr bane skal overholdes. Gælder for alle aldersgrupper.
      • der må ikke skiftes bane
  • Læs også nyheden fra JBU

Ovenstående gælder til og med 18. Januar 2021.

Vi skal Covid-19 til livs nu, så hjælp dig selv, og hjælp hinanden ved at overholde de Corana retningslinjer der udstedt. Sammen gør vi en forskel.

Brevet fra kommunen har følgende indhold:

Rigtig glædelig jul til jer alle.

Som I sikkert er bekendte med, så forlængede Statsministeren i går de nuværende restriktioner for forenings- og fritidslivet frem til og med den 17. januar 2021.

Det vil sige, at nedenstående fortsat er gældende:

• Alle indendørs aftenskole-, daghøjskole-, forenings-, fritids- og idrætsaktiviteter skal aflyses og lukkes ned frem til og med den 17. januar 2021. Det gælder blandt andet alle klub- og foreningslokaler, omklædningsrum, toiletter, cafeterier, værksteder, mødelokaler, motions- og fitnesslokaler, idrætshaller og sale, svømmehaller, badelande mv.
  • Udendørs foreningsaktiviteter kan fortsat dyrkes, men vil være underlagt forsamlingsforbud på 10 personer inklusiv træner/instruktør – for alle aldersgrupper.
  • Tilladelsen til at afvikle arrangementer med op til 500 tilskuere inklusiv deltagere. Det gælder kun udendørs og ikke indendørs arrangementer.
  • Alle arrangementer – både udendørs og indendørs – af social karakter, skal aflyses.
  • Efter nærmere aftale med Fritidsområdet kan professionelle idrætsudøvere fortsat anvende indendørs faciliteter, som er lukket for den øvrige offentlighed – før, under og efter udøvelse af deres idræt.

For foreninger, hvor opretholdelse af dyrevelfærd er påkrævet, vil det fortsat være muligt at tilgå lokalerne i det omfang, det er nødvendigt (akvarieforeninger, brevdueforeninger, rideklubber m.fl.).

Det er til enhver tid brugerens/foreningens eget ansvar at sikre, at retningslinjerne udstukket af Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen efterleves.

Se nærmere på Kulturministeriets hjemmeside: Lokale tiltag (kum.dk)

Sundhedsstyrelsens anbefalinger: https://www.sst.dk/da/corona

Link til overblik over gældende restriktioner: www.coronasmitte.dk

I opfordres fortsat til, at I som supplement til ovenstående følger de vejledninger, som jeres forbund og paraplyorganisationer udstikker. Brugere og foreninger der ikke har en paraplyorganisation kan som supplement til myndighedernes anvisninger følge med på Dansk Ungdoms Fællesråds hjemmeside www.duf.dk alternativt – om nødvendigt kontakte forvaltningen.

I forbindelse med ovenstående sikrer Forvaltningen, at alle bookede timer i haller og sale afbookes.

Til jeres orientering arbejder Aalborg Idrætspark, Fritidsområdet og Landdistriktsafdelingen hjemmefra foreløbig til og med den 28. februar 2021.

Vi vil endnu engang gerne benytte lejligheden til at takke for et godt samarbejde i 2020! Som tidligere nævnt er vi er dybt imponerede over jeres måde at håndtere Covid-19 på, med de mange reviderede restriktioner der løbende er kommet, gennem de seneste 10 måneder.

TAK for indsatsen i 2020, og lad os stå tæt sammen – med afstand – når vi bevæger os ind i 2021, så vi forhåbentligt i det nye år igen kan åbne op for det mangfoldige fritidsliv i Aalborg Kommune.

Rigtigt godt Nytår!

Tak for tålmodigheden og for hjælpen

Ingen begivenheder fundet