VB Lukker ned igen igen

Vi kan desværre ikke komme Covid-19 til livs, hvilket medføre nye restriktioner. For VB kommer det til at betyde

• Klubhuset lukkes fuldstændig frem til den 4. januar 2021.  Det betyder
    • Ingen administrative møder.
    • Omklædningsrum må ikke bruges.
    • Kun inspektøren har adgang
  • Indendørs træning
    • Alt indendørs træning er aflyst
    • Lars Fager Larsen har modtaget aflysninger fra kommunen.
    • Alle bedes orientere sig hos deres træner / leder
  • Træning på Sahara
    • kan lade sig gøre, men forsamlingsforbud på max 10 personer inklusiv instruktør pr bane skal overholdes. Gælder for alle aldersgrupper.
      • der må ikke skiftes bane
  • Læs også nyheden fra JBU

Ovenstående gælder til og med 4. Januar 2021.

Vi skal Covid-19 til livs nu, så hjælp dig selv, og hjælp hinanden ved at overholde de Corana retningslinjer der udstedt. Sammen gør vi en forskel.

Brevet fra kommunen har følgende indhold:

Regeringen indførte den 7. december en række nye restriktioner i 38 af landets kommuner, som led i den videre håndtering af Covid-19 og smitteforebyggelse.

Disse restriktioner har i dag også ramt Aalborg Kommune og med store konsekvenser for vores fritidsliv.

Vi vil i den forbindelse informere jer om de væsentligste nye tiltag, som er gældende fra den 11. december 2020 kl. 16.00 til og med den 3. januar 2021:

• Alle indendørs aftenskole-, daghøjskole-, forenings-, fritids- og idrætsaktiviteter skal aflyses og lukkes ned frem til og med den 3. januar 2021. Det gælder blandt andet alle klub- og foreningslokaler, omklædningsrum, toiletter, cafeterier, værksteder, mødelokaler, motions- og fitnesslokaler, idrætshaller og sale, svømmehaller, badelande mv.
  • Udendørs foreningsaktiviteter kan fortsat dyrkes, men vil være underlagt forsamlingsforbud på 10 personer inklusiv træner/instruktør – for alle aldersgrupper.
  • Tilladelsen til at afvikle arrangementer med op til 500 tilskuere inklusiv deltagere. Det gælder kun udendørs og ikke indendørs arrangementer.
  • Alle arrangementer – både udendørs og indendørs – af social karakter, skal aflyses.
  • Professionelle idrætsudøvere kan fortsat anvende indendørs faciliteter, som er lukket for den øvrige offentlighed – før, under og efter udøvelse af deres idræt.

For foreninger, hvor opretholdelse af dyrevelfærd er påkrævet, vil det fortsat være muligt at tilgå lokalerne i det omfang, det er nødvendigt (akvarieforeninger, brevdueforeninger, rideklubber m.fl.).

Det er til enhver tid brugerens/foreningens eget ansvar at sikre, at retningslinjerne udstukket af Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen efterleves.

Se nærmere på Kulturministeriets hjemmeside: Lokale tiltag (kum.dk)

Sundhedsstyrelsens anbefalinger: https://www.sst.dk/da/corona

Tak for tålmodigheden og for hjælpen

20. april 2021