VB´s Juletræsforening søger hjælpere.

• Klubben
  • VB´s Juletræsforening søger hjælpere.

Kære VB´ere – dame- og herrespillere, trænere, holdledere, forældre, bedsteforældre m.fl.

Vi er flere VB veteraner, der hygger os med at sælge juletræer på Vejgaard Torv og dermed tjene en skilling til vores klub VB.

De sidste par år, har vi måttet sige farvel til en del af juletræsteamet.

Vi forespørger derfor, om der er nogle af jer VB´ere, der kan tilbyde at hjælpe med salg af træer på Vejgaard Torv og få del i den hygge, der er ved at sælge juletræer for VB.

Vi starter salget søndag den 29. november og sælger til og med tirsdag den 22. december.

Hver dag er der 2 vagter som skal dækkes. Til hverdag er vi 2 på hver vagthold og i weekenden gerne 4.

Vagterne er tidsmæssigt fra kl. 10.00 – 13.30 og 13.30 – 17.00. Du kan også tilbyde at tage en hel dag = 2 vagter.

Efter du har besat min. 5 vagter, er der en bonus i form af et gratis juletræ som vores leverandør sponserer.

Kan du tilbyde hjælp eller har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte

Anders på mobil 7175 0903 eller mail VBJuletraesforening@vejgaard-bk.dk

Med sportslig hilsen