VB’s u17 deltog i Holland Cup

• Drenge
  • VB’s u17 deltog i Holland Cup
Fredag den 30. marts kl. 03.00 trillede bussen af sted fra Vejgaard Boldspilklub med 17 forventningsfulde U17 spillere og 2 trænere ombord med kurs mod Almere hvor drengene skulle deltage i Holland Cup 2018. Efter 14 timer i bussen nåede de destinationen og blev indkvarteret på en lokal skole. Turneringen forløb over 2 dage hvor holdet spillede kampe mod hold fra Holland, Wales, Tyskland samt England. Derudover var der også tid til at tage på udflugt til Amsterdam og se nærmere på den lokale by inden bussen trillede hjemad igen mod Vejgaard Boldspilklub mandag den 4. april. Drengene har haft en fantastisk sportslig og social tur og de sender deres tak for den økonomiske støtte til Sifa og VB cuppen samt for de skønne sandwich og salater som de havde med i bagagen til busturen som Bogø i Bogøgade så venligt havde sponsoreret.

Del dette indlæg