VB’s U6-piger med MEGET flot Forårssæson

I dette forår har VBs U6 piger deltaget i DBU turneringen. Holdet har primært bestået af piger fra årgang 2012, men også piger fra årgang 2013 og 2014 har deltaget i turneringskampene. De har spillet 10 turneringskampe, hvilket har resulteret i 9 sejre og kun et enkelt nederlag. Med en flot målscore på 43-6 kan man vist roligt konstatere at U6 pigerne godt ved, hvor målet står.

Kendetegn for holdet igennem hele sæsonen har været glæde, lyst til at lære, gejst, gåpåmod, godt kammeratskab, fællesskaber udenfor banen, fightervilje, stor entusiasme og en fantastisk tilgang til boldspillet.

Såvel til kamp som til træning har der været stor opbakning fra forældrene på holdet. Det er altid en fornøjelse at være træner for et hold med så stærke support.

Fremtiden tegner sig således lys og lovende også for de yngste pigeårgange på “Soffy Road”.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig