VB´s U8 piger sejrede til KFUM Forårs Cup 2018

Solen stod højt over banerne ved Aalborg KFUM lørdag formiddag, da 8 ivrige piger stillede til kampstart i U8 pigerække A ved Aalborg KFUM Forårs Cup 2018.

En førsteplads i gruppespillet blev sikret via to knebne sejre og et enkelt uafgjort resultat. Herefter ventede placeringskampene, hvor pigerne mødte Brønderslev Idrætsforening i A-finalen. Efter spillerpræsentationen af begge hold var der fælles indløb til tonerne af “Eye Of The Tiger”. Triumfen blev hevet i land med en spinkel 1-0 sejr i en spændende og velspillet kamp, som kunne have tippet begge veje.

U8 pigerne kunne således lade sig hylde med guldkonfetti, guldmedaljer og fin pokal – selvfølgelig med “We Are The Champions” bragende ud af højtalerne.

En perfekt afslutning på en dejlig fodbolddag i solen.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig