Vejgaard Boldspilklub går nye veje

• Klubben
  • Vejgaard Boldspilklub går nye veje

Som et nyt tiltag og på opfordring fra flere i og omkring VB vil VB i år tilbyde alle hold i klubben at de kan tilmelde sig Futsal i VB-regi. Intentionen fra VB er også at imødekomme medlemmerne og deres familiers ønske om mulighed for Futsal i VB i løbet af vinterhalvåret.

VB har i den forbindelse netop i tæt samarbejde med SPORT 24 indkøbt Futsal bolde, således at der vil være bolde til de hold der ønsker at tilmelde sig DBU´Futsalturnering henover vinteren 2020/2021.

Vi ønsker med dette at styrke fællesskabet i Vejgaard Boldspilklub og samtidig sikre, at der i VB er mulighed for, at alle vores medlemmer også kan spille fodbold / Futsal henover vinteren i VB-trøjen.

Der vil en af de nærmeste dage blive fremsendt en mail til alle trænere / ledere omkring dette.

Del dette indlæg