Vejgaard Boldspilklub søger ny inspektør

Stillingsopslag som Inspektør

Da vores nuværende inspektør går på pension søger Vejgaard Boldspilkub en ny inspektør.

Du bliver en del af en bredde fodboldklub med frivillig arbejdskraft, hvor du bliver omdrejningspunktet for den daglige drift med reference til FU.

Jobbet er derfor meget alsidigt. Du har ansvaret for at vedligeholde og rengøring af vores klubhus og dertil knyttede fodboldbaner og kontaktperson til leverandører til klubben.

Du skal kunne samarbejde med vores frivillige trænere og ledere samt udvalg, der er i vores fodboldklub samt. Dette indebærer, at der vil være en ugentlig dag, hvor mødetid vil være forskudt.

Vi forventer, du har en relevant håndværksmæssig uddannelse eller erfaring fra en lignende stilling.

Inspektørstillingen er en fuldtidsstilling, hvor arbejdsstedet vil foregå på vores adresse på sofievej samt vores fodboldbaner på Øster Sundbyvej.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider med en løn, der modsvarer vores krav.

Send os din ansøgning senest den 16. december 2018 på mail: fu@vejgaard-bk.dk

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig

Vejgaard på facebook