VEJGAARD FORLÆNGER MED ASSISTENTTRÆNER

Vejgaard Boldspilklub er glade for at annoncere at man har en ny aftale på plads med 2. Divisionsholdets assisterende træner, Allan Klingenberg Larsen.

Allan bidrager med faglighed, ansvar, enormt engagement, humør og ikke mindst fungere han som et naturligt bindeled mellem spillertrup og cheftræner.

Vi glæder os til fortsat at følge din og holdets færden i VB !

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig