Vejgaard tabte på Riisvangen

• Klubben
  • Vejgaard tabte på Riisvangen

Aarhus Fremad – Vejgaard 2-1 (0-1)

43′ 0-1: Martin Sloth-Kristensen
61′ 1-1: Mathias Valentin
77′ 2-1: Mathias Valentin

Tilskuertal: 225

Vejgaard drog lørdag eftermiddag til Riisvangen, for at møde Aarhus Fremad. Hjemmeholdet var i foråret med i oprykningsspillet til 1. division, hvor Fremad gjorde en glimrende figur som oprykkerhold. Derfor var der lagt op til en kamp med hjemmeholdet som klare favoritter.

Aarhus Fremad startede kampen meget på bolden, dog uden at tilspille sig store åbne chancer. Vejgaard formåede at presse hjemmeholdet højt på banen og via flere bolderobringer centralt på banen fik VB mange omstillingsmuligheder. Først var Martin-Sloth Kristensen tæt på at spille Mads Vestergaard fri. Senere var Malthe Mondrup på togt fra højrebacken. Fra en position i højre side slog han bolden på tværs til en fri Martin Sloth-Kristensen, men Fremad keeperen tog godt fra. Vejgaard fik langsomt arbejdet sig ind i kampen via god fight og mere tid på bolden. Flere gode angreb blev sat op, men den sidste farlige aflevering manglede. VB var ydermere tæt på efter et hjørnespark, hvor bolden dansede tæt under mål. Sidst i første halvleg fik Martin Sloth-Kristensen en gave fra den ene Fremad stopper. “Alanya” opsnappede en dårlig aflevering, afdriblede den anden midtstopper og bragte stensikkert VB i front 0-1. Dommeren blæste til pause og stillingen var 0-1. En tæt på perfekt 1. halvleg for udeholdet, hvor kun føringens størrelse var det eneste, som Henrik Larsen kunne brokke sig over i pausen.

Fra 2. halvlegs start smed Fremad deres store angriber i front, og dette skabte problemer for VB defensiven. Som halvlegen skred frem fik kaptajn Winberg og Mikkel Holm dog bedre styr på ham. I starten af 2. halvleg var det dog Fremad, som pressede på. Flere gange var der optræk til chancer, men åbne muligheder blev det ikke til. Største chance faldt efter en dødbold, hvor Peter Sandberg hev en kanon redning op. Efter en time kom udligningen efter hjørnespark. En 2.bold endte for fødderne af Mathias Valentin og han klappede resolut bolden i nettet til 1-1. VB protesterede over et muligt frispark til Malthe Mondrup, som blev revet godt omkuld i forbindelse med clearingen, men dommerens fløjte forblev tavs. Kort tid efter fik Martin Sloth-Kristensen chancen for at score til 1-2 på en perfekt stikning fra Frederik Poulsen, men Martins træk udenom målmanden blev læst. Fremad fortsatte med at trykke på og i det 77. minut kom føringsmålet. En god aflevering i dybden fandt igen Valentin, der flot lagde bolden i mål på sin førsteberøring udenom Peter Sandberg. VB satsede derefter alt, men der kom ikke flere scoringer på Riisvangen. Fremad vandt kampen 2-1, hvilket må siges at være fortjent målt på effektivitet ift. chancer. Vejgaard spillede i store dele af kampen bedst, men fodboldkampe bliver afgjort på antal scoringer og her var Fremad bedst. Store roser skal der lyde til hele holdet, som specielt i 1. halvleg viste at niveauet bestemt er til at præge rækken. Ligeledes skal der lyde roser til samtlige indskiftere, som virkelig kom ind og satte deres præg på kampen.

Næste weekend er der for første gang nogensinde divisionsbold på Soffy Road, hvor oprykningsfavoritterne og “naboerne” fra Thisted FC kommer på besøg.

Til sidst skal der fra samtlige omkring 2. divisionstruppen lyde god bedring til Aarhus Fremads Matias Schjøtt, der kom galt afsted med skulderen. Vi håber du snart er tilbage på banen igen!Vejgaard tabte på Riisvangen 1

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom