Vejgaard vinder 1. afdeling af U19 liga 2 kval

Sådan endte stillingen i Liga 2 for VB´s  U19 drenge. Stort tillykke til spillerne og trænerteamet med den flotte præstation. Nu ses der frem mod såvel den kommende Pokalkamp mod Jetsmarks Liga 1 hold den 18. september på Soffy Road, samt den nye pulje efter ombrydning af ligaen. Vi glæder os til at følge jer i efteråret.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig