Vigtig info ift FUTSAL VB

• Klubben
  • Vigtig info ift FUTSAL VB

Vejgaard Boldspilklub har som skrevet ud på klubbens hjemmeside og på Facebook sidste uge, besluttet sig for at udbyde muligheden for, at ALLE klubbens hold kan tilmelde sig Futsal til den kommende vintersæson i VB-regi.

VB vil i den forbindelse opfordre de respektive hold til at kontakte Lars Elmer Fage Larsen på 28144818, da Lars har lovet at påtage sig at booke træningstider til alle hold. Det er vigtigt at I på hvert hold checker Aalborg kommunes hjemmeside med oversigt over ledige haltider og sender jeres holds ønske til Lars.

I kan se oversigten over hallerne her og se, hvorvidt de er ledige https://www.aalborg.dk/oplevelser/sport/book-haller-og-sale. VB siger i den forbindelse en stor TAK til Lars for den opgave han har påtaget sig i bestræbelserne på, at hjælpe klubben godt i gang med den første officielle Futsal sæson for Vejgaard Boldspilklub.

VB har i den forbindelse indkøbt futsalbolde til den kommende futsalsæson og nogle af klubbens hold har været så venlige, at donere deres ”aflagte” futsalbolde til yngre hold.

Annette Stokkendal har påtaget sig opgaven ift at fordele disse bolde blandt de hold i VB der ønsker at spille Futsal. Derfor kontakt Annette for dette. Også her en stor TAK til hende for at påtage sig opgaven for at hjælpe VB godt i gang med det nye tiltag i klubben.  Yderligere er det vigtigt at I på hvert hold har en Futsal ansvarlig. I skal huske at tilmelde jer turneringen senest 1 oktober til Kampfordeler Jan Bay, som således sørger for at tilmelde alle VB hold inden DBU´s tilmeldingsfrist.

Tags:

20. april 2021