Vigtige point til Kvindeserien!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Klubben
  • >
  • Vigtige point til Kvindeserien!

Resultat:
VB – SUB 09, 5-2

Efter mange utilfredsstillende resultater i vores første 8 kampe, var det 14 meget tændte Vejgaarddamer, der mødte op til dagens kamp mod SUB 09. På trods af at vi var decideret elendige til gris inden opvarmning, så kunne man se, at alle var klar fra første fløjt på banen.

Der skulle ikke gå mere end 5 minutter, før Grøn driblede en 3-4 SUB spillere og sparkede et langskud i kassen uden chance for keeperen. Stor jubel blandt de hviie, da vi har haft en mindre måltørke de sidste kampe.

Efter 10 minutter var Luana igang med en dribletur, da der blev lavet frispark på hende lige uden for feltet – men inden dommeren nåede at fløjte, røg bolden over til Buhl, der kunne score sæsonens 5 mål til stillingen 2-0.

Efter målet skulle Sara Poulsen, som vi ALTID har problemer med, vise, at hun ville drille os igen i dag. Hun har en enkelt selvfortjent friløber, som Mette redder i en 1:1 situation. Efter 20 minutter får hun dog en lignende chance, og denne gang viser hun sig mere sikker og sparker den ind til 2-1.

Ganske få minutter senere tager Luana endnu en dribletur, denne gang til baglinjen, hvor hun får smidt en bold til forreste stolpe. Her står en SUB-spiller, der hjælper Luanas bold på vej, ved at sparke den lige forbi sin målmand og ind i mål. 3-1.

Og nej… Luana var ikke færdig. Efter 35 minutter var hun på spil igen, da Jul får prikket en bold videre i dybden til hende. Luana placerer sikkert til 4-1.

Kort inden pausen får Laura tildelt et gult kort, da hun efter dommerens udsagn har lavet mindst 11 frispark på Sara Poulsen. Det mærkværdige var bare, at der ikke var dømt et eneste, og Laura havde ikke fået en henstilling.

I pausen aftaler vi at fortsætte takterne og holde SUB væk fra scoringer i Lauras 10 minutters udvisning.

I anden halvleg bølger spillet meget frem og tilbage, og alle giver sig 100 %. Mette redder flot i målet flere gange, og det samme gør SUB’s målmand. Efter 82 ville Sara Poulsen dog gøre noget ved stillingen, og hun scorede til 4-2. På trods af at kræfterne var ved at være brugt op hos Vejgaardspillerne, fik Stine dog alligevel sendt Max fri i dybden, og hun scorede flot til kampens slutresultat 5-2.

Det blev et forfærdeligt langt referat – men sådan er det i kampe med mange mål….. KANON KÆMPET af alle Vejgaardpigerne, der virkelig viste, at vi har lyst til at blive i Kvindeserien.

Kampens spiller:
Luana blev kampens spiller for 2. gang i træk – det er vist første gang, det er sket for nogen. Meget fortjent var det dog, da hun virkelig gjorde en forskel i angrebet i dag!

Målene:
1-0, Grøn på langskud
2-0 Buhl
2-1 SUB
3-1 selvmål med godt forarbejde af Luana
4-1 Luana, assist Jul
Pause
4-2 SUB
5-2 Max, assist Stine

Stemmerne:
Luana 5
Mette 3
Ugger 2
Stine 2
Anne 1
Grøn 1
Laura 1

Anbefalede nyheder fra Klubben

Kommende begivenheder