Æresmedlem Erik Jepsen er død

image Æresmedlem, Erik Jepsen
21. oktober 2022 kl. 19:48

Det er med stor sorg vi i dag har modtaget beskeden om at æresmedlem Erik Jepsen er død.

Erik startede i Vejgaard Boldspilklub sammen med sine børn og siden hen var der snart ikke den ting som Erik ikke har været med i. Jeg tror godt jeg uden at fornærme nogen kan sige Erik blev fuldstændig blå og hvid langt ind i sjælen og VBs ve og vel lagde ham altid meget på sinde. Familien har også fortalt, at Vejgaard Boldspilklub altid var en af hans højeste prioriteter næst efter familien.

Vi skal helt tilbage til 1976, for at finde Eriks start i VB hvor han startede med sin søn som træner på 12. miniput. 1 år senere var havde sønnen avanceret til at til at spille på 3. miniput. Hvor Erik nu blev holdleder og træner sammen med andet Æresmedlem af VB, nemlig Preben Janner.

Man kan sige det hele kulminerede i 78 hvor Erik nu var kommet ind omkring 1. miniput hvor holdet blev Aalborg Mester og kom til DM for miniputter. At VB var ved at begynde at se grundstenen til en rigtig ildsjæl er her der ingen tvivl om, for i 79 blev Erik kåret til Året træner i VB.
Erik forsatte som træner op gennem ungdomsrækkerne for forskellige hold, men det er værd at tage med, at i 1980 var Erik ud over at være træner også med til at arrangere DM for lilleput hold. En stor begivenhed som involverede alle skoler i Vejgaard, og som vi har hørt det var der også flere kommende superliga stjerner med i den turnering
Hopper vi så frem til 1988, hvor Erik havde taget springet fra Ungdom og til Senior fik han sæde i seniorudvalget. Men viljen til at arbejde for VB er ikke blevet mindre af den grund for i 1988 blev Erik kåret til Årets leder i VB.
Som om dette ikke var nok så fandt han også tid til at hjælpe med maling af klubhuset da det skulle have en omgang. Sådan kunne vi blive ved med at nævne en masse ting som Erik har været involveret i.

At Erik har været en rigtig VB-leder hersker der ingen tvivl om og en lille sjov historie som viser dette var en Englandstur som Erik var medarrangør af. Her kan man vist rolig sige at alt hvad der kunne gå galt, gik galt. For turen var arrangeret således at man skulle over Holland og her brød bussen sammen og indtil den næste bus kom måtte man overnatte i et busskur. Og som dette ikke var nok, da man så kom ombord på færgen, så er der en af børnene som bliver så syg at han måtte hentes i helikopter. Det vist en sådan tur hvor man kan sige at den virkelig kræver en rolig og stærk leder.
I 1989 og en årrække frem havde Erik også sæde i VBs bestyrelse og det var samtidig med at Erik også stadigvæk var at finde i senior udvalget.
I årene herefter hjalp Erik med alt muligt, både stort som småt og altid ud fra at VB var det vigtigste.
Det er også værd at nævne, at ud over alle de ting som er nævnt her, så var Erik også igennem alle årene været med til at sælge juletræer på Vejgaard Torv til gavn for VB.

Der er ingen tvivl om at VB er blevet en ildsjæl fattigere og himlen en ildsjæl rigere.

Alle vore tanker går til familien i denne sværere tid.

Erik bisættes fra Vejgaard Kirke fredag kl 11 og vil blive mindet med 1 min stilhed ved lørdagens Danmarksserie kamp.

Æret været Erik Jepsens minde.