Menu

Æresmedlem Preben Janner er død

image
25. januar 2023 kl. 09:00

Det er med stor sorg vi har modtaget beskeden om, at æresmedlem i VB, Preben Janner Jensen, stille er sovet ind efter længere tids sygdom, tirsdag den 24. januar 2023, 77 år gammel.

Preben har altid været VB’er - han trådte sine første fodboldsko i klubben i 1953 og var i mange år aktiv indenfor kridtstregerne, som feks. illustreret på dette billede fra omkring 1961-62, hvor Preben står som nr. 2 af spillerne fra venstre.

VB stod Prebens hjerte meget nær og det var en selvfølgelighed at Janner også gled ind i ledernes rækker. Gennem årene bestred Preben et hav af forskellige poster i klubben. Lige fra holdleder for klubbens ungdomshold, over medlem af det daværende Drengeudvalg, til bestyrelsesarbejde og flere år i VBs Venner hvor indsatsen blev brugt på at skrabe penge sammen til klubben. Indtægter til VB var også målet, når Preben i mange år var en del af juletræsholdet på Vejgaard Torv, ligesom Janner også i en årrække var med til at få duerne til at flyve ifm. førsteholdets hjemmekampe. Nævnes skal også, at Preben - sammen med flere andre af vores “modne” frivillige - trådte til, da vores alleryngste medlemmer manglede trænere. Og de små purker elskede Preben!

Fra oktober 2001 til sommeren 2007 var Preben ansat som inspektør i klubben, og i 2012 blev Preben tildelt den fornemste hæder man kan som VB’er, titlen som Æresmedlem.

Vi vil huske Preben for det gode humør han altid var garant for. Altid en underspillet og knastør kommentar, og vi er mange der stadig kan høre Prebens karakteristiske grin. Preben efterlader sig et hul i vores klub, men et endnu større savn hos Inger og familien. Vores tanker går til dem i disse svære uger.

Æret være Prebens minde.