BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Partner
  • >
  • BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB

Det er måske alligevel ikke breaking news men efterhånden almindelig kendt, at VB for første gang i mange år har fået ikke bare 1 men hele 2 hovedsponsorer gældende fra sæsonen 2018/2020. 

Det er nemlig lykkes at lave en 3 årig aftale med den lokale fagforeningskæmpe 3F, som i øvrigt også sponserer hele Superligaen. 

Herudover har vores historisk trofaste samarbejdspartner Spar Nord Vejgaard opnormeret deres sponsorat fra nuværende Guldpartner til Hovedsponsor.

Vi er meget glade for begge aftaler, udtaler sponsoransvarlig Søren Gade Svendsen. Det giver os klart bedre økonomiske kår og deraf følgende muligheder, ligesom det også understreger, at VB er i god gænge siden de 2 sponsorer er villig til at indgå disse aftaler med os. Der er nogle, som tror på os, kan se det store frivillige arbejde der præsteres og kan se værdien i at støtte klubben. Og det er en skøn fornemmelse, siger Søren.

Det betyder også, at VB har opnormeret sponsorgruppen med kategorien – Hovedsponsor – og dermed nu har 4 kategorier.

Men vi vil fortsat se Guldpartnere figurere på klubbens 2. divisions spilletøj, understreger Søren. Det ændres der ikke på.

Til gengæld er det allerede synligt til vores 1. hjemmekamp i går, at 3F har gjort deres indtog ligesom vores Guldpartner Carlsberg har øget deres sponsorat og sat sig tungt på Svenne & Bukke’s bar på midter terrasse.

På billederne ses 3F’s lokale formand Allan Busk signere aftale sammen med gruppeformand Claus Pedersen og VB’s Søren Gade Svendsen.

Herudover sætter afdelingsdirektør Spar Nord Vejgaard Peer Kristensen sin underskrift på aftalen i overværelse af Søren Gade Svendsen.

BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB
BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB
BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB
BREAKING NEWS: Hovedsponsorer i VB 2

Anbefalede nyheder fra Partner

Kommende begivenheder